Transfergeruchten van de Dag: 19/05

Transfergeruchten van de Dag: 19/05
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit in volle ontknoping en de zomerbreak is in zicht. Maar de clubs zijn al druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Eden Hazard is weer nadrukkelijk in beeld bij de Franse kampioen PSG. Hij is een topprioriteit, maar of hij een overgang naar Frankrijk ziet zitten is nog maar de vraag.

Anderlecht ziet wel iets in Ibrahima Conte van Zulte Waregem. De Aanvaller kon de kerverse landskampioen alvast bekoren dit seizoen.

Racing Genk wil het seizoen zo snel mogelijk vergeten en werkt al naar volgend jaar toe. Daarbij denkt het Aan Guillaume Gillet en Sacha Kljestan van Anderlecht, die daar niet meer zeker zijn van hun plaats.

Wolfsburg toont verregaande interesse staat in Mattia Destro . Ze willen tot 30 miljoen euro besteden aan de Italiaanse aanvaller van AS Roma.

Mario Mandzukic zat niet in de selectie voor de Duitse bekerfinale en is zonder toestemming vertrokken bij Bayern München om zich te melden bij de Kroatische nationale ploeg. Hij maakt zijn situatie heel moeilijk en stuurt nu aan op een vertrek. Bayern zou niets in de weg leggen.

Thomas Vermaelen staat in de belangstelling van AS Roma, waar hij ploegmaat van Radja Nainggolan kan worden. Ook Manchester United blijft de situatie van de Rode Duivel volgen.

AS Monaco heeft morgen een persconferentie belegd. Dat betekent wellicht dat de Monegasken afscheid nemen van coach Ranieri. Leonardo Jardim wordt genoemd als zijn opvolger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties