Waasland-Beveren ongelukkig met geruchten over mogelijk vertrek Peeters

Mattias Verhaeghe
| 3 reacties
Waasland-Beveren ongelukkig met geruchten over mogelijk vertrek Peeters
Foto: © SC

Bob Peeters staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Engelse tweedeklasser Charlton. Waasland- Beveren weet van niets en is ook niet tevreden over de geruchten van een mogelijk vertrek van hun trainer.

“De clubleiding is onaangenaam verrast door de berichtgevingen over een nakend vertrek van onze hoofdtrainer Bob Peeters, ondanks het feit dat dinsdagavond ons reeds de eerste rooksignalen bereikten. Die geruchten werden om voor de hand liggende redenen aanvankelijk als niet geloofwaardig beschouwd. We kunnen als club enkel vaststellen dat Bob Peeters een officiële verbintenis bij Waasland-Beveren heeft tot medio 2015”, aldus Waasland-Beveren op zijn officiële website.

De waarde van een contract is tegenwoordig relatief

“De voorbereidingen op volgend seizoen verliepen tot nu toe in perfecte samenspraak met Bob Peeters. We zullen vandaag contact hebben met hem om de toestand te bespreken, maar weten dat de waarde van een contract tegenwoordig relatief is. De stelling als zou er een opzegvergoeding van drie maanden bestaan zijn onjuist.”

“Indien de geruchten kloppen, betreurt de club het daarenboven dat er vooraf geen enkele toelating is gevraagd om met Bob Peeters rond de tafel te zitten over een contractaanbod.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties