Kaminski en Lombaerts blijven binnen, materiaalman depanneert op training

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Kaminski en Lombaerts blijven binnen, materiaalman depanneert op training
Foto: © Photonews

De Rode Duivels werkten deze voormiddag een training af op Zweedse bodem. Nicolas Lombaerts moest verstek geven voor de oefensessie. Een materiaalman draafde dan maar op als doublure...

Sander De Graeve en Aernout Van Lindt in Stockholm

Marc Wilmots plande deze voormiddag wederom een oefensessie voor de Rode Duivels. De Belgische selectieheer gaf voor de afreis al aan dat er naar Zweden werd getrokken om pittig te trainen en houdt - het trainingschema er op nahoudend - woord. Al kon hij ook deze keer niet met een voltallige groep werken.

Nicolas Lombaerts gaf immers verstek voor de training. De verdediger van Zenit Sint-Petersburg lijkt dan toch met een ernstiger kwaaltje te kampen dan eerder gedacht. Ook dinsdag bleef hij immers binnen. Maar dat is niet alles. Ook Thomas Kaminski was er niet bij. De doelman werd in extremis opgeroepen om de blessure van Simon Mignolet - die overigens zo goed als hersteld is - op te vangen, maar heeft dus zelf last.

Wilmots liet de Rode Duivels een partijtje afwerken met elf tegen elf. Door het uitvallen van Lombaerts was er echter een plaatsje vacant. Niet de veldheer zelf, maar Kevin Bogemans greep zijn kans. En het moet gezegd: de materiaalman deed het lang niet slecht in het hart van de defensie. Voor de volledigheid: hun tegenstander haalde het echter met 4-0 na doelpunten van Moussa Dembelé, Romelu Lukaku, Dries Mertens en Daniël Van Buyten.

Opstellingen:

Team 1: Mignolet; Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vermaelen; Witsel, De Bruyne, Dembelé; Hazard, Mertens, Lukaku.

Team 2: Bossut; Vanden Borre, Bogemans, Ciman, Vertonghen; Defour, Fellaini, Januzaj; Mirallas, Chadli, Origi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties