Mechelen wil Schouterden en Veselinovic: "Maar er moeten eerst enkele jongens vertrekken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 38 reacties
Mechelen wil Schouterden en Veselinovic: "Maar er moeten eerst enkele jongens vertrekken"
Foto: © Photonews

KV Mechelen wil de kern gevoelig versterken. Vooral in het aanvallende compartiment zijn enkele extra's broodnodig. De namen van Nils Schouterden en Dalibor Veselinovic klinken dan ook als muziek in de oren Achter De Kazerne. "Die jongens staan zeker en vast op ons lijstje", bevestigt Fi Vanhoof.

Door Cédric De Volder

KV Mechelen draaide een verloren seizoen. Malinois kampte rond de jaarwisseling zelfs eventjes met ademnood. Na het ontslag van Harm van Veldhoven loodste Franky Vercauteren het rood-gele schip dan wel naar veiliger wateren, maar tevredenheid omtrent de voetbaljaargang was er allerminst Achter De Kazerne.

Het is dan ook geen verrassing dan KVM op zoek is naar versterking. "Vooral op aanvallend vlak moeten we sowieso enkele jongens aantrekken", bevestigt Fi Vanhoof in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Er staan enkele spelers op ons lijstje, maar op dit moment gaat dat niet verder dan enkele vage contacten met zaakwaarnemers. Mechelen kan trouwens niet zomaar de geldbuidel opentrekken. Er moeten dus eerst enkele jongens vertrekken, hé."

Veselinovic is elk seizoen goed voor minstens tien rozen

De namen van Nils Schouterden en Dalibor Veselinovic worden veelvoudig gefluisterd in de wandelgangen van de Argos Arena. Laatstgenoemde heeft dan wel nog een jaar contract bij RSC Anderlecht, maar een toekomst in Brussel is er niet. Al wil ook Waasland-Beveren hem definitief vastleggen. "Vorig seizoen hadden we geen echte doelpuntenmaker in onze rangen", legt de sportief directeur de interesse uit. "Veselinovic heeft bij KV Kortrijk en Waasland-Beveren dan weer bewezen dat hij ieder seizoen goed is voor minstens tien rozen."

Schouterden ligt momenteel nog onder contract bij KAS Eupen, al is dat voorbarig. Een clausule in de overeenkomst bepaald immers dat de flankaanvaller voor een 'niet eens overdreven bedrag' - dixit de speler zelf - mag vertrekken. "Maar dat is niet de reden waarom we interesse hebben", besluit Vanhoof. "Die jongen heeft simpelweg de kwaliteiten om onze club te versterken. Hij is misschien wel de perfecte vervanger voor Boubacar Diabang."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties