Officieel: Wenger is ook de toekomst van Arsenal

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Officieel: Wenger is ook de toekomst van Arsenal
Foto: © SC

Arsène Wenger staat ook de komende jaren aan het roer bij Arsenal. Club en coach raakten het eens over een contractverlenging, zo staat te lezen op het digitale huis van de Londense topclub.

Wenger staat al sinds september 1996 aan het roer bij the Gunners en leidde de Londense topclub sindsdien naar drie titels en vijf FA Cups. Dit seizoen plaatste Arsenal zich voor de zeventiende opeenvolgende keer voor de Champions League en won het de FA Cup.

Het leek er even op dat het huwelijk tussen de Franse oefenmeester en Arsenal na bijna achttien jaar tot een einde zou komen, maar dat was voorbarig. Wenger zette zijn krabbel onder een nieuwe deal tot de zomer van 2017. Als de Fransman het contract uitdoet, dan zal hij 21 aan het roer hebben gestaan bij de club.

"Nog meer geschiedenis schrijven"

Wenger heeft ondertussen 1010 wedstrijden als coach van Arsenal achter de rug, maar daar zullen er nog wat bij komen. “We gaan een interessante periode tegemoet. We hebben een sterke kern, financiële stabiliteit en een enorme fan base over de hele wereld. We hopen allemaal op nieuwe successen”, aldus Wenger op de webstek van the Gunners.

“De club heeft altijd vertrouwen getoond in mij, en daar ben ik heel dankbaar voor. We hebben geweldige tijden gekend, maar ook in moeilijkere periodes kreeg ik steun. Ik ben er zeker van dat we nog meer geschiedenis kunnen schrijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties