Wil je de ambassadeur van je favoriete WK-land worden op Voetbalkrant.com?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 37 reacties
Wil je de ambassadeur van je favoriete WK-land worden op Voetbalkrant.com?
Foto: © Photonews

Het WK in Brazilië nadert met rasse schreden. Niet iedere landgenoot heeft enkel een boon voor de Rode Duivels. Supporter jij ook nog voor een andere deelnemer? Maak je dan bekend en wordt de analist van Voetbalkrant.com!

Ben jij de grootste fan van Andy Najar en Honduras? Zweer jij enkel bij de resultaten van la Squadra Azzurra of van de Ontembare Leeuwen. Of sterker nog: heb jij je hart verkocht aan de nationale ploeg van Griekenland of Iran? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voel jij jezelf klaar om je favoriete land te analyseren én adviseren tijdens het WK? Reageer dan op onze oproep en stuur je kandidatuur als ambassadeur van je favoriete land in. Er zijn 32 plaatsen beschikbaar!

Landen als Brazilië, Spanje en Duitsland zullen logischerwijs op een pak meer fans kunnen rekenen. Maar schaar je eens voor enkele weken achter het nationale team van Costa Rica of Zuid-Korea. Op die manier maak je bovendien een pak meer kans om door onze redactie te worden gekozen als 'adviseur van dienst'. Leuk extraatje: een beetje chauvinisme en enthousiasme komt bij deze altijd van pas! Het is de bedoeling dat je voor en na de wedstrijden van je land je mening zal geven. Maar dat is ook niet alles: droom jij ervan om met Zwitserland de wereldtitel te pakken? Overtuig dan je medelezers!

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@voetbalkrant.com. Stel jezelf kort voor en leg uit waarom jij de geschikte man bent om een land bij te staan. Wees origineel! Onze redactie zal alle kandidaturen bekijken en de leukste mensen selecteren. En dan rest er ons nog één ding: Voetbalkrant.com wenst jullie allen een spannend, hoogstaand en spetterend WK toe!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties