FT Antwerpen grijpt naast de titel

Nadat eerder al de beker naar Châtelineau ging, is nu ook de titel naar die ploeg gegaan. En alweer is FT Antwerpen het kind van de rekening.

In de heenwedstrijd vorige week werd het 4-4, dus had FT Antwerpen in de eigen Lotto Arena alles in handen om alsnog met de titel te gaan lopen. Maar het draaide anders uit, want het waren de bezoekers die op voorsprong kwamen.

Een terugspeelbal zorgde voor een vrije trap en Dujacquier zette meteen de 0-1 op het bord. In de eerste helft kreeg FT Antwerpen het zwaar te verduren, zeker nadat het enkele minuten met een man minder verder moest na natrappen.

Na de koffie een heel andere wedstrijd, met de thuisploeg dat op zoek ging naar de 1-1 - met bijhorende titel - maar verder dan een bal op de paal raakte het niet. Alweer net niet voor Antwerp dus.