Ciman tegen Tunesië in de ploeg? "Ik hoop op speelgelegenheid"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Ciman tegen Tunesië in de ploeg? "Ik hoop op speelgelegenheid"
Foto: © Photonews

Zaterdag nemen de Rode Duivels het in hun allerlaatste oefenwedstrijd voor het WK op tegen Tunesië. Laurent Ciman hoopt tegen zijn ex-coach Georges Leekens op speelgelegenheid. "Dat zou mooi zijn", aldus de verdediger.

Ciman behoorde tijdens de WK-kwalificatiecampagne steevast tot de selectie van bondscoach Marc Wilmots, maar spelen zat er niet in voor de verdediger van Standard. Zelf is hij zich bewust van zijn rol in de 23-koppige kern die straks afzakt naar Brazilië.

“Ik weet maar al te goed dat ik geen titularis ben, maar ik zal altijd mijn uiterste best doen. Als de bondscoach mij nodig heeft, dan sta ik klaar”, aldus Ciman na de training in Westkapelle.

Ik kijk uit naar weerzien met Leekens

Ciman staat dus klaar, en neemt het zaterdag mogelijk op tegen zijn ex-coach. “Ik kijk uit naar het weerzien met Georges Leekens. Ik hoop op speelminuten tegen Tunesië, maar die keuze maakt de bondscoach”, klonk het voorzichtig.

De verdediger kende één van zijn sterkste seizoenen – zo niet hét sterkste – in zijn carrière. “Het seizoen met Standard was geweldig. Dat ik straks mee mag afreizen is dan ook als een droom die uitkomt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties