Diego Costa doorstaat medische testen bij Chelsea

Diego Costa doorstaat medische testen bij Chelsea
Foto: © SC

Diego Costa heeft zijn medische testen bij Chelsea met succes afgerond en is klaar om zijn overgang naar de Premier League te finaliseren. Met de transfer zou een bedrag van om en bij de 40 miljoen euro gemoeid zijn. De Spanjaard moet the Blues volgend seizoen naar een nieuwe titel loodsen.

De Spaanse nationale ploeg vertoeft momenteel in volle voorbereiding op het WK in Brazilië. Toch vond Diego Costa even de tijd om zijn medische testen in Londen te komen afleggen. Hij slaagde hierin probleemloos wat zijn overgang naar Chelsea in een stroomversnelling zal brengen. Zo schrijft The Guardian.

De 25-jarige topspits met Braziliaanse roots loodste afgelopen seizoen Atletico Madrid naar de titel in La Liga. Hij scoorde 27 keer in 34 competitieduels en vond ook op het kampioenenbal acht maal de weg naar de netten. Manager José Mourinho is een hevige fan van Costa en drong hard aan op zijn komst. Dit impliceert meer dan waarschijnlijk dat the Special One ook volgend seizoen niet direct op de diensten van Romelu Lukaku rekent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties