Prijzenoorlog om verdediger Anderlecht? "West Ham verhoogt bod op Kouyaté"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 41 reacties
Prijzenoorlog om verdediger Anderlecht? "West Ham verhoogt bod op Kouyaté"
Foto: © Photonews

De strijd om de handtekening van Cheikhou Kouyaté lijkt te zijn losgebarsten. Valencia leek in pole-position te liggen om de verdediger binnen te halen, maar West Ham United is bereid om de geldbuidel open te trekken.

Cheikhou Kouyaté zal volgend seizoen niet langer voor RSC Anderlecht voetballen. Herman Van Holsbeeck bood de Senegalees dan wel een verbeterd contract aan, maar de landskampioen kan wellicht niet op tegen Valencia en West Ham United.

Al is het wel het ideale moment om nog een zak euro's aan de paars-witte bankrekening toe te voegen. RSC Anderlecht vond dan wel eerder een akkoord met beide clubs, maar nu lijkt West Ham van plan te zijn om een prijzenoorlog te ontketenen. Volgens The Sun verhoogden the Irons hun bod al naar een slordige 10,5 miljoen euro.

Nu is het vanzelfsprekend wachten op het antwoord uit Spanje. Voor de volledigheid: de voorkeur van Kouyaté zelf bevindt zich wel degelijk in de Premier League. De Londenaren mogen zich voorzichtig in de handen beginnen wrijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties