Reactie Origi voelt zich klaar om blessure Lukaku op te vangen: "Ik stel me geen vragen en speel gewoon mijn match"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 58 reacties
Origi voelt zich klaar om blessure Lukaku op te vangen: "Ik stel me geen vragen en speel gewoon mijn match"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Divock Origi beleefde gisteren zijn officiële debuut voor de Rode Duivels. En het zou wel eens snel kunnen gaan voor de debutant. Romelu Lukaku moest immers naar de kant met een blessure. "Maar ik ben klaar als de bondscoach me nodig heeft."

Cédric De Volder in Brussel

"Ik kijk eigenlijk met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd", aldus Divock Origi na afloop. "Al is het natuurlijk positief dat we de wedstrijd gewonnen hebben. Het kon allemaal beter, maar het is nog te vroeg om de perfectie te verwachten. Dat het WK voor de deur staat? Ik ben er zeker van dat we klaar zullen zijn voor de wedstrijden met inzet."

"Het was lastig om tegen een team te spelen dat enkel aan verdedigen dacht", vervolg de aanvaller. "Maar ik ben tevreden dat ik me toch kon tonen op de Heizel. Jammer genoeg kon ik geen doelpuntje scoren. Ik was er in de eerste helft dicht bij, hé."

In voetbal kan alles heel snel gaan

Maar achter de naam van Romelu Lukaku staat dan wel een vraagteken. De invaller viel na de rust in, maar moest al snel terug naar de kant met een blessure. "Het klopt dat het allemaal heel snel kan gaan. In voetbal is dat het geval, hé. Maar ik ben klaar als de bondscoach me nodig heeft. Ik stel me helemaal geen vragen en speel gewoon mijn wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties