Nederlands elftal kent nu Braziliaanse WK-koorts: "Angstig! Bijna onder de voet gelopen"

Nederlands elftal kent nu Braziliaanse WK-koorts: "Angstig! Bijna onder de voet gelopen"
Foto: © SC

Het belooft wat te worden met die WK- gekte in Brazilië. Als je een min of meer bekend gezicht hebt, kan je het je blijkbaar niet permitteren om je buiten het hotel te wagen. Zo ondervond ook het Nederlands elftal.

Robin van Persie en Daryl Janmaat werden 'aangereden' door een kitesurfer, maar dat was niet alles. Het Nederlands elftal besloot om een koele duik te nemen in de zee, maar dat was buiten het publiek gerekend. "Aanvankelijk ging het nog wel, maar ik werd door een hele horde mensen bijna onder de voet gelopen. Angstig om mee te maken. Zeker omdat de hele situatie niet meer beheersbaar was", zegt Wesley Sneijder in De Telegraaf.

"Dat ze me hier nog kennen van vier jaar geleden toen we met Oranje door onder andere twee doelpunten van mij Brazilië uitschakelden, is leuk, maar dit ging veel te ver", verklaarde de middenvelder. Zouden onze Rode Duivels dezelfde problemen gaan ondervinden? Eden Hazard en Vincent Kompany lijken toch niet de juiste personen om even een winkeltje binnen te stappen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties