Origi ambitieus, maar realistisch: "Ben concurrent van Lukaku, maar hij is nummer één"

Mattias Verhaeghe
| 3 reacties
Origi ambitieus, maar realistisch: "Ben concurrent van Lukaku, maar hij is nummer één"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Divock Origi is de jongste van de groep, maar heeft zich duidelijk al goed aangepast. Hij voelt zich goed, en hoopt veel progressie te boeken.

“Iedereen is heel vriendelijk en de groep heeft mij goed opgevangen. Ik kende er natuurlijk al een paar zoals Hazard, Lukaku en De Bruyne. Ik heb me dus snel en gemakkelijk kunnen integreren. De trainingen zijn wel heel intensief, maar ik sta sterk op mijn benen en wil veel progressie boeken”, aldus Origi.

Over zijn speelkansen is Origi duidelijk. “Romelu is de eerste aanvaller, maar ik zie mezelf eerder als concurrent dan als doublure. Hij is heel belangrijk voor de groep en heeft veel vertrouwen. Sowieso is er natuurlijk competitiviteit, maar het is de trainer die kiest, en ik ben blij dat ik erbij mag zijn. Ik ben heel ambitieus en wil elke kans grijpen. Ik kon al enkele goede dingen laten zien in de oefenwedstrijden. Maar vooral het team primeert, en ik wil ook als team zo ver mogelijk geraken.”

“Vooral rustig blijven is de boodschap. Ik wil niet te veel nadenken. Dat is mentaal ook het beste. Ik wil me 100% kunnen concentreren en er staan indien nodig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties