Brahimi: "Niet te veel focussen op Hazard"

Caroline Tonnelier
| 9 reacties
Brahimi: "Niet te veel focussen op Hazard"
Foto: © SC

De fans van de Rode Duivels hopen dat Eden Hazard op het WK eindelijk zal ontploffen in het nationale shirt. Volgens de Algerijnse middenvelder Yacine Brahimi moeten de Algerijnen zich echter niet te veel focussen op de vedette van Chelsea.

Tegenover het Algerijnse Le Buteur keek Brahimi vooruit naar de match. Hij reageerde op de uitspraak dat Hazard volgens sommigen stilaan op het niveau van Ronaldo en Messi acteert. “Nee, daar ben ik niet mee akkoord. Messi en Ronaldo zijn een klasse apart. Niemand kan aan hen toppen. Hazard blijft voor mij een zeer goede speler die misschien op een dag op hun niveau kan komen.”

Brahimi waarschuwt zijn ploegmakkers om zich niet te veel te richten op de nummer tien van de Rode Duivels. “België is meer dan één speler. Het zou een vergissing zijn om ons te veel te focussen op de kwaliteiten van één enkele speler. De Belgische ploeg heeft zeer veel individuele kwaliteit. We moeten ons op onze eigen sterke punten concentreren, op onszelf en we moeten ervoor zorgen dat we dinsdag zo fris mogelijk zijn om te proberen stunten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties