De kijk van onze WK-ambassadeur: Honduras

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
De kijk van onze WK-ambassadeur: Honduras
Foto: © SC

De voorbije weken zochten wij naar ambassadeurs voor de WK-gangers. We kregen tal van enthousiaste reacties: Belgen in het buitenland, inwijkelingen met buitenlandse roots en gewone fans met een boontje voor een ander voetballand. We stellen onze Hondurese ambassadeur en haar verwachtingen voor!

Onze ambassadeur stelt zich voor

Ik ben Claudia Lucía Zamora, afkomstig van Honduras. Ik woon in België en houd van dit land. Op het WK en in alles steun ik België, maar natuurlijk ook mijn vaderland. Als ambassadeur van Honduras hoop ik jullie iets bij te brengen over mijn land. Op de Facebookpagina van de groep Honduras Tips vind je fantastische informatie over Honduras zoals interessante plaatsen en typisch eten. Hier vind je ook algemene info over Honduras.

Verwachtingen

Omdat ik supporter voor België, hoop ik dat de Rode Duivels het WK winnen. Natuurlijk mag dat ook Honduras zijn, of minstens op de tweede plaats! Ik hoop in elk geval op een goede start in de eerste match tegen Frankrijk.

Speler(s) om te volgen

Mijn favoriete speler is al heel lang Noel Valladares. De recordinternational is op zijn 37e nog altijd een fantastische doelman. De ster van het team is nu Emilio Izaguirre, die uitkomt voor Celtic.

Waarom ook u voor Honduras moet supporteren

Ik laat het aan de supporters over om het team van Honduras te volgen en zelf te oordelen! Het team kiest, naar Zuid-Amerikaanse gewoonte, voor open voetbal en dat staat dan ook garant voor het nodige spektakel! Natuurlijk is er ook Andy Najar, die we dit seizoen hebben leren kennen in de Belgische competitie.

Ontdek hier wat onze Franse ambassadeur verwacht van de match van vanavond!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties