Anderlecht incasseert 27,5 miljoen maar moet minstens vier versterkingen halen

Anderlecht incasseert 27,5 miljoen maar moet minstens vier versterkingen halen
Foto: © Photonews

Anderlecht gaat serieus moeten investeren in zijn ploeg na het vertrek van zowel Massimo Bruno als Cheikhou Kouyate. Maar bij de twee transfers passeerde paars-wit serieus aan de kassa en dus is er wel het één en ander voorradig.

West Ham betaalt Anderlecht 7,5 miljoen euro voor de Senegalees. Wel in schijven, maar het geld kan nu al ingeboekt worden in het budget. Massimo Bruno bracht 5 miljoen op en die werd onmiddellijk betaald. De Champions League levert 15 miljoen op en dus hebben de Brusselaars een budget van 27,5 miljoen voor komend seizoen.

Een deel van dat geld zal opzij gelegd worden als appeltje voor de dorst en daar beslist de Raad van Bestuur over. Vanavond weet Van Holsbeeck hoeveel hij ter beschikking krijgt voor de transfermarkt op te trekken. Met Milivojevic, waar Anderlecht nog altijd op rekent, hebben ze nog een defensieve middenvelder in huis, maar waarschijnlijk wordt er nog een tweede aangetrokken. 

Centrale verdediger, rechtsback, verdedigende middenvelder en flankaanvaller

Voor de positie van Bruno komt Suarez in aanmerking, maar ook daar moet Anderlecht nog een doublure voor gaan halen. En ook op de rechtsback - waar Gillet waarschijnlijk niet meer voor in aanmerking komt en op het punt staat te vertrekken - moet er nog een alternatief aangetrokken worden. Net als voor centraal in de verdediging. Er zullen dus wel nog een paar miljoentjes wegvloeien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties