Vermaelen: "Manchester United? Ik moet sowieso meer spelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Vermaelen: "Manchester United? Ik moet sowieso meer spelen"
Foto: © Photonews

Waar ligt de toekomst van Thomas Vermaelen? Ook bij de Rode Duivels is het onderwerp onvermijdbaar. De verdediger werd de voorbije dagen vooral gelinkt aan Manchester United. "Iedereen kent mijn situatie. En dan komen die verhalen vanzelf."

Cédric De Volder en Robby Morren in Mogi das Cruzes

Thomas Vermaelen slaagde er de voorbije maanden niet in om een basisplaats te veroveren bij Arsenal. Arséne Wenger gaf bij the Gunners steevast de voorkeur aan Laurent Koscielny en Per Mertesacker. En die lijn trok ook Marc Wilmots door op het WK. De Belgische selectieheer verkoos immers Daniël Van Buyten boven Vermaelen tijdens de partij tegen Algerije.

Ondertussen linkt de geruchtenmolen de voormalige aanvoerder van Ajax aan Manchester United. "Iedereen kent momenteel mijn situatie", reageert Vermaelen op de geruchten. "Ik heb de voorbije tijd amper gespeeld en mijn contract loopt aan het einde van volgend seizoen af. En dan komen die verhalen vanzelf, hé."

Ik moet spelen. Ofwel bij Arsenal, ofwel bij een andere club

"Ik moet sowieso meer spelen", gaat Vermaelen verder. "Ofwel is dat bij Arsenal, ofwel bij een andere club. Maar eigenlijk vind ik het onrespectvol om daar op dit moment over te praten. Mijn focus ligt nu helemaal op het WK met België. Manchester United? Op dit moment is daar niets van aan. Al is het wel juist dat ook de Rode Duivels er wel bij varen als ik meer kan spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties