Vanden Borre geniet: "Ik ben hier niet om basisplaats af te dwingen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 138 reacties
Vanden Borre geniet: "Ik ben hier niet om basisplaats af te dwingen"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels moeten morgen de wei in tegen Rusland. Anthony Vanden Borre zit dan wel op de bank, maar is tegelijkertijd de vurigste fan van België. "Ik vind het in de eerste plaats enorm leuk om geselecteerd te zijn."

Cédric De Volder en Sander De Graeve in Mogi das Cruzes

De invallers deden het voor de Rode Duivels tegen Algerije. Marouane Fellaini en Dries Mertens zetten afgelopen dinsdag de wedstrijd immers naar hun hand en bezorgden België op die manier de driepunter. De kracht van elk team is misschien wel af te lezen aan de bank. En in die dug-out zit ook Anthony Vanden Borre.

Het ging snel voor de flankverdediger. Enkele maanden geleden kreeg en greep hij echt zijn kans bij RSC Anderlecht. "En er is nog een leuk extraatje bijgekomen", lacht Vanden Borre. "Maar ik ga eerlijk zijn: ik ben hier niet met de ambitie om een basisplaats af te dwingen. Het is in de eerste plaats enorm leuk om geselecteerd te zijn. Al toon ik op training natuurlijk dat ik klaar ben als de bondscoach me nodig heeft."

Wilmots moet ingrijpen als het nodig is

Ondertussen ligt de boezemvriend van Vanden Borre in de lappenmand. Hoe kijkt hij naar de blessure van Vincent Kompany? "Ik maak me helemaal niet ongerust om onze winstkansen. Marc Wilmots moet trouwens ingrijpen als het nodig is, hé. Eigenlijk moeten we er allemaal niet over praten. Er moet gewoon gewonnen worden van Rusland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties