Hazard geeft zichzelf punten: "2 voor de volledige match, 9 voor de laatste minuten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Hazard geeft zichzelf punten: "2 voor de volledige match, 9 voor de laatste minuten"
Foto: © Photonews

Eden Hazard was tachtig minuten lang onzichtbaar in de wedstrijd tegen Rusland. In de laatste tien minuten leek hij er plots zin in te krijgen. Ook Eden Hazard zelf vond dat hij in de rest van de partij best wat meer mocht tonen.

Sander De Graeve in Mogi das Cruzes

Hazard gaf zichzelf zelfs punten. "Ik geef me een twee voor de volledige wedstrijd en een negen voor de laatste tien minuten, een 5,5 in totaal dus", lachte Hazard. "Wie er nog op dit WK op het eind het verschil maakt? Messi, dus dat is goed hé."

"Neen, het toont aan dat ik fysiek echt in orde ben. Zelf wil ik ook beslissend en meer aanwezig kunnen zijn over de volledige wedstrijd. Op het einde krijg je natuurlijk veel meer ruimte, maar de mensen willen de hele wedstrijd spektakel zien."

Van buitenaf krijgt hij vaak kritiek, er wordt enorm veel van Hazard verwacht. "Als ik goed speel, maar niet beslissend ben krijg ik kritiek. Als ik slecht speel, maar wel beslissend ben, krijg ik ook kritiek. Het is altijd iets, maar dat is normaal. Ik vind van mezelf dat ik nog geen grote wedstrijden speelde op het WK. Ik weet goed genoeg dat ik veel beter kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties