Mirallas slaat arm om Lukaku: "Hij wil tonen wat hij wekelijks bij Everton deed"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Mirallas slaat arm om Lukaku: "Hij wil tonen wat hij wekelijks bij Everton deed"
Foto: © Photonews

Romelu Lukaku liep de voorbije weken tegen zichzelf en tegen de bal te spelen. Kevin Mirallas heeft echter alle vertrouwen in de aanvaller. "We krijgen de beste Lukaku echt nog te zien."

Niet Romelu Lukaku of Divock Origi, maar Kevin Mirallas bevolkte in de partij tegen Zuid-Korea de Belgische aanval. De Luikenaar was bij Everton zeker van een basisplaats, maar moest zich op dit WK toch al twee keer tevreden stellen met een stekje op de bank. Al is het mooi dat hij enkel aan het ploegbelang denkt.

"We zijn met een negen op negen toch straf aan het WK begonnen", aldus Mirallas. "Het is niet overdreven om te stellen dat België hier al iets heeft neergezet. En nu moeten we ook de Verenigde Staten kloppen. Met alle respect voor Team USA, maar de kwartfinales zijn het doel."

De voormalige sterkhouder van Lille OSC en Olympiakos Piraeus onderhoudt ook in Brazilië een nauw contact met Romelu Lukaku. Bij The Toffees waren beiden aanvalsbroeders, maar in Brazilië loopt het ook voor Lukaku niet op rolletjes. "Ik denk ook dat Romelu zichzelf te veel druk heeft opgelegd. Maar hij heeft enorm veel zin om ook hier te laten zien wat hij wekelijks bij Everton deed. We krijgen de beste Lukaku echt nog te zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties