De gelukkigste Belgen van het moment: "We begonnen hier onze reis en gelukkig kunnen we de Rode Duivels zien"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De gelukkigste Belgen van het moment: "We begonnen hier onze reis en gelukkig kunnen we de Rode Duivels zien"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op reis gaan en toevallig de Rode Duivels aan het werk zien, het zou een mens voor minder gelukkig stemmen. Rudy, Alicia en Nicolas overkwam het. Ook zal zijn de eerste twee gezinsleden niet echt de grootste voetbalfans.

Sander De Graeve in Salvador

"Ik had eerst wat schrik, met al die voetbalfans", aldus Alicia. Haar broer Nicolas was wel meteen enthousiast. "Het was echt nagelbijten tegen Zuid-Korea. We wisten dat ze mogelijk hier speelden en wij hier dan net zouden zijn. Het is super dat ze groepswinnaar werden."

Alicia wordt alvast meegezogen in het enthousiasme van haar broer. "Ik vind het leuk om te zien hoe hij daarin opgaat. Ik doe ook mee, in mindere mate, maar ik ben er ook bij", lacht Alicia. Ook vader Rudy is geen rasechte fan, maar kijkt uit naar de wedstrijd.

"Ik kan daarin meegaan. In België liet ik me al meeslepen door mijn vrienden en werknemers." De jaloezie uit België valt al bij al nog mee. "We krijgen vooral enthousiaste reacties. Veel mensen zijn echt verwonderd dat wij hier naar het voetbal gaan. We logeren hier redelijk goedkoop zodat we de tickets zouden kopen."

Het wordt volgens Nicolas, de kenner van het gezelschap, geen makkelijke wedstrijd. "Ik vrees dat we op achterstand gaan komen, maar ik hoop dat we het kunnen rechtzetten." Doorreizen naar Brasilia is alvast geen optie. "Papa is blut", luidt het bij Rudy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties