Preud'homme nog onzeker: "Ik weet niet of Odjidja en Lestienne nog vertrekken"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 32 reacties
Preud'homme nog onzeker: "Ik weet niet of Odjidja en Lestienne nog vertrekken"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Bruggel legt in het Nederlandse Garderen de basis voor een nieuw seizoen. De ontgoocheling van de gemiste titel zindert nog na bij blauw-zwart, al wil het nu vooral vooruit kijken. Toch zit coach Michel Preud'homme naar eigen zeggen nog met een aantal vraagtekens.

Club Brugge leek vorig seizoen lang over de beste papieren te bezitten om de eerste titel in negen jaar binnen te halen. Toch trok opnieuw Anderlecht aan het langste eind. "Natuurlijk zindert dat nog na", aldus Preud'homme in Het Nieuwsblad. "In play-off 1 stonden we nooit op volle sterkte met een half geblesseerde De Sutter en zonder Odjidja. We weten waarom we de titel niet pakten. Dat maakt het verwerkingsproces gemakkelijker."

Wat inkomers betreft is het voorlopig nog relatief windstil bij de Bruggelingen en ook over de vertrekkers is er nog onzekerheid. "Ik weet niet of Odjidja en Lestienne nog zullen vertrekken", vraagt de oefenmeester zich af. "We kunnen niet zomaar twee kwalitatieve vervangers kopen. Dat kan Club financieel niet. Als je er de geblesseerden bijtelt, is bijna de helft van de basisploeg er voorlopig niet bij. Er zijn dus nog veel vraagtekens."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties