Transfergeruchten van 02/07: Van Gaal blijft hopen op Vermaelen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 46 reacties
Transfergeruchten van 02/07: Van Gaal blijft hopen op Vermaelen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Bob Peeters haalt een Belg extra binnen: Franck Moussa tekent voor Charlton.

De inspanningen voor Luis Suarez van Barcelona gaan onverminderd verder. Kunnen ze hem binnenhengelen met 80 miljoen euro?

Louis van Gaal blijft op de komst van Thomas Vermaelen hopen. De nieuwe manager van Manchester United hoopt overigens ook nog Stefan de Vrij naar Old Trafford te halen.

Vicekampioen Standard heeft een bod gedaan van 1,5 miljoen euro op Darko Lazovic. De aanvallende middenvelder komt momenteel uit voor Rode Ster Belgrado.

Anderlecht heeft gesprekken aangeknoopt met de entourage van Standard-verdediger Kanu. De Braziliaan dreigde er onlangs nog mee de Rouches te verlaten met de wet van '78. In Constant Vanden Stockstadion ligt alvast een contract voor drie seizoenen klaar.

Alessio Staelens, zoon van Lorenzo Staelens, gaat mogelijk bij derdeklasser Izegem aan de slag. Vorig seizoen kon hij nog op enkele speelminuten rekenen bij Cercle Brugge.

Thorgan Hazard zou dicht bij een deal met Schalke 04 staan. Eigenaar Chelsea is bereid om de Gouden Schoen een jaartje uit te lenen aan de Bundesligaclub.

Kevin-Prince Boateng denkt na over een terugkeer naar AC Milan. De Ghanees vertrok vorig seizoen nog bij de Rossoneri maar lijkt na een jaartje bij Schalke 04 heimwee te hebben naar de Italiaanse modestad.

Bart Deroover (ex-Zulte Waregem) kan bij Blackpool aan de slag als assistent van José Riga. Ook het Egyptische Wadi Degla wil hem graag aantrekken als coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties