Tchité is weg bij Club Brugge: "Ik onderhandel met Turkse en Engelse club"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 26 reacties
Tchité is weg bij Club Brugge: "Ik onderhandel met Turkse en Engelse club"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Mémé Tchité is niet langer een speler van Club Brugge. De aanvaller, helemaal op een zijspoor op Jan Breydel, verbrak zijn contract in onderling overleg met de club en heeft al enkele concrete opties op zak.

Het contract van pijlsnelle aanvaller liep nog één jaar door, maar beide partijen besloten niet langer met elkaar door te gaan. “Dat was ook de overeenkomst. Ik moest me beschikbaar stellen voor de club (nadat hij dat geweigerd had omdat Club hem zou aangeboden hebben bij een Chinese club, nvdr.) en in ruil daarvoor zou ik een vrije speler zijn na het seizoen.”

“Ik aanvaardde dat en ging ook akkoord om mijn laatste contractjaar te laten vallen zonder compensatie. Er werd afgesproken om dat niet te onthullen, maar nu ik een vrije speler ben, kan ik dat zeggen”, aldus Tchité aan La Dernière Heure.

Naar Engeland?

Waar hij komend seizoen speelt, weet Tchité nog niet. “Ik heb een aanbieding uit Cyprus geweigerd. Momenteel onderhandel ik met een Turkse en een Engelse club. Maar ik neem mijn tijd om een goede keuze te maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties