Ryan langer bij Club? "Het duurt maar enkele seconden om handtekening te zetten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Ryan langer bij Club? "Het duurt maar enkele seconden om handtekening te zetten"
Foto: © Photonews

Mathew Ryan popelt om aan het nieuwe seizoen te beginnen. De doelman van Club Brugge had dan wel amper vakantie, maar ziet daar vooral de positieve kanten van in. "Ik zal alleszins geen last hebben om mijn matchritme te vinden."

Enkele weken geleden was Mathew Ryan nog met Australië actief op het WK, maar de doelman bereidt zich momenteel in de schaduw van Jan Breydel voor op de nieuwe voetbaljaargang. "We hebben onze wedstrijden op het WK dan wel verloren, maar de ervaring was onbetaalbaar. Het laatste tegendoelpunt tegen Nederland ligt dan wel nog op mijn maag, maar ik sta er niet langer bij stil dan nodig."

"Het WK heeft me getoond waar ik sta in mijn ontwikkeling", gaat Ryan verder op de webstek van blauw-zwart. "Ballen tegenhouden is het hoofdbestanddeel van mijn job en daar ben ik in Brazilië eigenlijk niet in geslaagd. Maar ik tref bij Club het ideale werkterrein aan om te schaven aan mijn kwaliteiten. Manuel Neuer werd uitgeroepen tot beste doelman van het toernooi. Wel, ik zal nog veel boterhammen moeten eten om zijn niveau te evenaren." (lacht)

Moet nog veel boterhammen eten om niveau Neuer te evenaren

Al maakte de goalie vorig seizoen natuurlijk indruk. Club beloonde hem met het rugnummer één. "Eigenlijk maakte dat weinig verschil uit, maar ik zie het als een beloning. Of ik nu ook nog mijn contract ga verlengen? Alle partijen zullen daar de komende weken werk van maken. Ik maak me helemaal niet druk. Uiteindelijk duurt het maar enkele seconden om een handtekening te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties