Verhulst ambitieus: "Ik ga ervan uit dat ik alles speel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Verhulst ambitieus: "Ik ga ervan uit dat ik alles speel"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren staat vlak voor zijn laatste grote test als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zondag bekampen de troepen van Peter Maes Anderlecht met als inzet de Supercup. Davino Verhulst start in doel, en als het van de keeper afhangt blijft hij daar nog een tijdje staan.

Timothy Collard in Lokeren

Lokeren hield het woensdag op een gelijkspel tegen KV Mechelen, maar daar maakt Verhulst zich geen zorgen om. “Ik denk dat het best een goeie match was, al hadden we op sommige momenten het verschil moeten maken.”

We gaan met vertrouwen naar Anderlecht

“KV Mechelen heeft wat meer het spel gemaakt, maar met de Supercup van zondag in het verschiet was dat niet eens zo’n slechte voorbereiding. We hebben hoe dan ook een prima voorbereiding achter de rug en trekken met vertrouwen naar Anderlecht.”

Verhulst speelde afgelopen seizoen enkele beresterke matchen en is duidelijk klaar om dit seizoen te bevestigen en de nummer één van Lokeren te worden. “Ik ga ervan uit dat ik zondag in doel sta, ja. Copa is ziek en ik heb hem nog niet gezien. En voor het verdere verloop van het seizoen? Ik ga ervan uit dat ik alles speel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties