Courtois slikt twee doelpunten bij debuut voor Chelsea

Jens Jacobs
| 19 reacties

Thibaut Courtois mocht voor het eerst 45 minuten onder de lat staan bij Chelsea. Onze nationale doelman moest zich twee keer omdraaien.

In Duitsland gaven the Blues Werder Bremen partij. De vriendschappelijke wedstrijd eindigde op 3-0 voor de Duitsers. Thibaut Courtois, die de eerste helft voor zijn rekening nam, werd twee keer gevloerd. Eerst wist Elia hem te kloppen van op 11 meter, even later stond ook Obraniak aan het kanon, die de score aandikte tot 2-0. Tussendoor pakte Courtois wel uit met een fenomenale redding.

Bij de rust mocht Cech zijn plaats onder de lat terug innemen, ook hij slikte een doelpunt. Felix Kroos, de jongere broer van, mocht opnieuw een penalty omzetten en de 3-0 eindstand op het bord zetten. Ook Eden Hazard kon minuten maken, hij mocht na een klein uurtje Salah vervangen. Chelsea-icoon Didier Drogba verscheen ook op het veld, de Ivoriaan kwam bij de rust in voor Diego Costa.