Verboom is duidelijk: "We zijn beter dan de Wit-Russen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Verboom is duidelijk: "We zijn beter dan de Wit-Russen"
Foto: © SC

Zulte Waregem staat morgen voor een onmogelijke opdracht in Borisov: een 2-5 uit de heenmatch tegen Shaktyor Soligorsk goedmaken. Kan dat? De kans lijkt zeer klein, al is er toch nog wat geloof in een goede afloop. Zo ook bij Bryan Verboom.

Door Aernout Van Lindt

Verboom was er vorige week niet bij: hij liep een kleine blessure aan de dij op tijdens de opwarming en werd vervangen door Ekangamene. Dit weekend in Lokeren speelde hij wel, en deed hij vertrouwen op met een doelpunt: "Ik kreeg de ruimte en schoot hem goed binnen", aldus de linksback daarover.

Verlies vorige week was accidentje

Nu wacht al meteen de terugwedstrijd in de Europa League. De matchen volgen elkaar snel op: "Na een match ben je wel even vermoeid. Maar het seizoen is nog lang, er zijn nog veel wedstrijden."

En is er nog iets mogelijk tegen Soligorsk? "We zijn beter dan de Wit-Russen. Dat zeker wel, het verlies vorige week was een accidentje. Of we ons nog kunnen plaatsen? Dan moeten we wel veel scoren, dat wordt lastig." Snel op voorsprong komen zal in ieder geval de boodschap zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties