Reactie Bourabia: "Keita had een probleem als hij niet scoorde"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Bourabia: "Keita had een probleem als hij niet scoorde"
Foto: © Photonews

Bourabia scoorde aan het eind nog de gelijkmaker tegen Mouscron-Peruwelz, maar kwam ook dichtbij de openingsgoal. Hij verloor de bal aan een medespeler. Keita miste, goed voor de vrede binnen het team, niet. Bij beide kampen lijken ze trouwens matig tevreden met het punt.

Sander De Graeve in Lier

Bourabia zag dat Keita hem de bal afsnoepte. "Ik ging alleen op Cros af, dus ik had hem ook wel gemaakt, ja", aldus de aanvallende middenvelder van de Pallieters na de match. "Wat er zou gebeurd zijn wanneer hij niet scoorde? Dan had hij een groot probleem", lacht Bourabia.

De reden dat hij nog kon lachen kwam iets voor affluiten. "Ik kreeg een goeie voorzet en ik stond op de goeie plaats. Je mag het een typische Bourabia-goal noemen." Het nummer 25 van Lierse kopte de bal in een boogje over doelman Cros. Die goal was broodnodig. Lierse stond op achterstand tegen een sterk Mouscron-Peruwelz.

"We hadden het moeilijk tegen een sterke tegenstander. We hebben het hoofd niet laten hangen, dit kan een heel belangrijk punt zijn voor het vervolg van de competitie. Wanneer je niet kan winnen, moet je zien dat je niet verliest", aldus Bourabia. Ook bij de bezoekers kunnen ze leven met het gelijkspel, al leek er iets meer in te zitten aan het einde.

Scoorde met de ogen dicht

"Gezien de tweede helft konden we deze match winnen. We zijn gefrustreerd dat we de drie punten niet mee naar huis nemen", aldus Kévin Vandendriessche. "Toch mogen we al bij al tevreden zijn met dit punt op verplaatsing", milderde de kapitein van Mouscron-Peruwelz snel.

Vandendriessche bracht de bezoekers op gelijke hoogte kort na de rust met een mooie knal. "Wanneer je zo'n bal krijgt, dan doe je je ogen dicht en hoop je dat hij aankomt. Hij ging er mooi in, ik ben er tevreden mee." Toch kon Mouscron-Peruwelz een voorsprong niet meer vasthouden in het laatste kwartier. "Daar missen we nog dat tikkeltje ervaring."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties