Belgische toppers falen niet

Redactie
| 0 reacties
Belgische toppers falen niet
Foto: © Photonews

Een eerste topzondag staat op het programma. Standard neemt het op tegen de Buffalo's, Anderlecht probeert thuis afstand te nemen van de Zebra's en Club Brugge probeert de scalp van Essevee te gaan nemen in het Regenboogstadion.

Standard, Club Brugge en Anderlecht komen vandaag in actie en dat doen ze alle drie met een doel. De tegenstand is niet klein: een bezoek van AA Gent is altijd lastig, op bezoek gaan bij Zulte Waregem is dat ook en Charleroi is soms een zwart beest van de landskampioen.

Toch bent u formeel: alle drie de toppers pakken ook op speeldag 3 gewoon de volle buit en gaan zo klassikaal richting 9 op 9. Elkaar geen duimbreed toegeven, maar vooral uitpakken met knappe overwinningen. 

Club Brugge en Standard zijn ongeveer 2 op 3 favoriet, over Anderlecht bestaat volgens u zelfs helemaal geen twijfel: meer dan 9 op 10 ziet paars-wit in eigen huis opnieuw winnen van een een Henegouwse tegenstander.

En wat denkt u?

Gelooft u in een stunt? Als de Carolo's de punten kan gaan wegkapen in het Astridpark, dan maken wij van 60 euro meteen 600 euro. Als de drie topploegen kunnen uitpakken met een overwinning, dan levert uw gratis bonus van 60 euro via UNIBET toch ook maar mooi 302 euro op. Aarzel dus niet en waag nu een gokje!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties