Reactie Mbombo: "Geen automatismen aanwezig"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Mbombo: "Geen automatismen aanwezig"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannis Mbombo mocht opnieuw starten tegen AA Gent. De jonge aanvaller had het bijzonder moeilijk tegen de sterke Gentse verdedigers. Hij kreeg amper een voet aan de grond tegen Belhocine en Gershon. Standard verloor met 0-1.

Robby Morren in Luik

De kern van Luzon is bijzonder smal, zeker als er ook nog enkele spelers in de lappenmand belanden. Liefst 7 spelers uit de eigen Academie stonden op het wedstrijdblad. Logisch dat je dan inboet aan kwaliteit.

"Je zag dat de automatismen niet aanwezig waren, de laatste pass kwam er niet uit. Uit een nederlaag moet je leren en hier moeten wij nu uit leren met het oog op de toekomst", aldus Mbombo.

We liepen snel achter de feiten aan

Ondanks alles had De Camargo de gelijkmaker aan de voet. "We verdienden meer, we hadden toch redelijk wat kansen maar we konden niet scoren. We incasseerden al vroeg een tegengoal en daardoor liepen we achter de feiten aan. Ik vind niet dat we verdienden te verliezen."

"Ik denk niet dat de vermoeidheid na onze match tegen Panathinaikos ons parten heeft gespeeld. We hebben voldoende tijd gehad om te recupereren. Zo gaat dat in het voetbal, soms verlies je. Het is jammer dat we net hier in Luik verloren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties