Transfergeruchten 14/08: Nog een Spanjaard richting Porto en Bakkali niet naar Italië

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 23 reacties
Transfergeruchten 14/08: Nog een Spanjaard richting Porto en Bakkali niet naar Italië
Foto: © Photonews

Het transfercircus zal nog een dikke twee weken aanhouden. De geruchten stromen dan ook elke dag binnen. Wij bundelen voor u de spelers die aan een nieuwe club worden gelinkt.

Arbeloa ziet Napoli wel zitten

Alvaro Arbeloa zou een transfer naar Napoli wel zien zitten. Daar zou hij herenigd kunnen worden met coach Benitez.

Shaqiri dan toch weg?

Xherdan Shaqiri liet gisteren nog weten dat hij van plan is bij Bayern te blijven. In het voetbal kan het echter snel verkeren. "Zolang de transfermarkt open is, kan nog vanalles gebeuren", zo klinkt het vandaag.

Soldado naar Porto?

Bij FC Porto komt er mogelijk nog een Spanjaard bij. Soldado zou immers in beeld zijn bij de ploeg van coach Lopetegui, niet toevallig ook een Spanjaard.

Bakkali niet naar Italië

Er is behoorlijk wat interesse voor Zakaria Bakkali en ook een verlengd verblijf bij PSV behoort nog tot de mogelijkheden. Naar Italië lijkt hij alvast niet te trekken. Dat meldt Tuttomercatoweb.

Lavezzi mag vertrekken

PSG zal een transfer van Lavezzi niet tegenhouden. Dat zullen Liverpool en Juventus alvast graag horen.

Larsen terug naar thuisland?

Jim Larsen staat in de belangstelling van FC Midtjylland. De verdediger is op overschot bij Club Brugge en is aan het einde van het seizoen einde contract. Beide clubs onderhandelen echter nog over de transferprijs.

Haroun blijft kieskeurig

Faris Haroun heeft een aanbieding van Blackpool naar de prullenmand verwezen. De middenvelder is nog steeds op zoek naar een nieuwe club en kan rekenen op belangstelling uit Roemenië, Griekenland en Azerbeidzjan.

Mexicaans international voor Atlético?

Atlético Madrid wil Raul Jimenez naar Spanje halen. De 23-voudig Mexicaans international speelde dan wel amper op het WK, maar liet mooie dingen zien bij Club América. De aanvaller moet het vertrek van Diego Costa opvangen.

Broertje Batshuayi naar Le Canonnier?

Royal Mouscron-Péruwelz hoopt dan weer Leya Iseka aan het huurlingenleger toe te voegen. De jongere broer van Michy Batshuayi ligt onder contract bij RSC Anderlecht, maar heeft in het Astridpark geen uitzicht op speelminuten.

Grote honger bij van Gaal

Louis van Gaal blijft maar pijlen schieten richting potentiële versterkingen. Ook Mehdi Benatia staat naar verluidt op het verlanglijstje van Manchester United. Enig probleem: AS Roma wil veel water bij de wijn.

Haalt Liverpool middenvelder op bij Barça?

Liverpool FC wil Alexandre Song naar de Premier League halen. De 26-jarige Kameroener is op overschot bij FC Barcelona en mag voor een prijsje vertrekken.

Volgende stop Ruiz in Bundesliga?

Werder Bremen hoopt Bryan Ruiz naar Duitsland te halen. De voormalige Buffalo werd afgelopen seizoen nog uitgeleend aan PSV, maar vertoeft ondertussen alweer op zijn dood spoor bij Fulham. Voor de volledigheid: hij is na dit seizoen einde contract.

QPR meldt zich voor Boussoufa

Mbark Boussoufa werd tijdens deze mercato al aan RSC Anderlecht gelinkt, maar de flankaanvaller zou dicht bij een overgang naar Queens Park Rangers staan. Het is bovendien geen geheim dat de Nederlandse Marokkaan ongelukkig is bij Lokomotiv Moskou.

Argentijnse concurrentie voor Mignolet?

Liverpool denkt aan Sergio Romero als doublure voor Simon Mignolet. De Argentijnse international ligt nu onder contact bij Sampdoria, maar komt daar amper aan spelen toe.

Ziet Olympiakos verdediger naar Serie A trekken?

Kostas Manolas staat dicht bij Juventus. De voorbije weken vochten Arsenal en de Oude Dame een robbertje uit om de diensten van de Griekse international, maar de Italianen lijken het pleit te winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties