"Mitrovic moet wat rustiger aan doen"

"Mitrovic moet wat rustiger aan doen"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Dat we die woorden nog uit de mond van Besnik Hasi mochten horen. Aleksandar Mitrovic staat blijkbaar met een heilig doel op het veld. En alhoewel Hasi nog niet tevreden is over zijn spits, wil hij het hem wel wat rustiger aan zien doen.

Waarom? Hasi gaf vrijdag aan dat Mitrovic zich afbeult dat het geen naam heeft. "Hij werkt zo hard. Ik heb schrik dat hij straks niet fris meer gaat zitten", knikte Hasi. "Hij werkt voor, tijdens en na de training. Zelfs thuis is hij nog aan het trainen."

Daarmee schetst Hasi meteen een heel ander beeld van de Serviër, die na de vakantie met wat kilo's teveel terugkeerde. "Ik ben nog niet helemaal tevreden over hem. Hij moet meer aanwezig zijn in de match. Pas op, hij loopt genoeg hoor tijdens een match. (volgens de computergegevens van Anderlecht iets meer dan 11km tegen Charleroi) Maar het valt niet op. Dat is het probleem. Hij moet meer betrokken zijn bij het spel. Maar hij moet het ook wat rustiger aan doen, want straks is hij uitgeput", legt Hasi het dilemma uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties