Vertrek Di Maria bij Real steeds duidelijker: "Hij kwam al afscheid nemen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Vertrek Di Maria bij Real steeds duidelijker: "Hij kwam al afscheid nemen"
Foto: © photonews

Angel Di Maria staat dicht bij een overgang naar Man United. Dat werd extra duidelijk toen de vleugelaanvaller afscheid kwam nemen van zijn ploegmaats bij Real Madrid. "We wensen hem succes met zijn verdere toekomst", klinkt het bij spelers en trainer.

"Zijn transfer is geregeld, maar voorlopig niet officieel", stelt coach Carlo Ancelotti. "Angel trainde zelfs niet meer mee met de ploeg, wel kwam hij even langs om afscheid te nemen. We willen hem bedanken voor alles wat hij voor de club betekend heeft."

Xabi Alonso lijkt alvast zeker te weten waar de Argentijn naartoe trekt en wenste hem succes met zijn overgang naar Man United. De verdedigende middenvelder kwam ook nostalgisch uit de hoek. Hij dacht even terug aan zigzag-beweging van Di Maria die de Koninklijke op weg zette naar CL-winst in Lissabon. 

Over de toekomstplannen van Sami Khedira - die na de komst van landgenoot Toni Kroos op een zijspoor belandde - sprak de Italiaanse veldheer tot slot nog duidelijke taal. "Hij blijft bij ons en daar zijn we blij om. Hij is een belangrijke speler", aldus Ancelotti.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties