Chadli schittert, Malanda grootste pechvogel

Chadli schittert, Malanda grootste pechvogel
Foto: © SC

De meeste competities schudden het stof van zich af, tijd om richting eerste WK-kwalificatiewedstrijd (amper 2,5 weken nog!) al even te kijken hoe de Belgen zich aan de wereld laten zien bij hun respectievelijke clubs.

Ook dit weekend vielen er weer een aantal Belgen positief en negatief op. In de hele wereld knallen Rode duivels en andere Belgen zich stilaan op gang. We lijsten de meest spraakmakende prestaties graag voor u op.

Impressionante Chadli

Tottenham - QPR 4-0. Was getekend: Nacer Chadli, die in de eerste helft met twee rozen zijn team mee op weg had gezet naar de ruime thuisoverwinning. De Rode Duivel lijkt eindelijk helemaal te zijn losgekomen bij de Britse ploeg. Wat een nieuwe coach al niet kan doen.

Chelseabelgen top

En ook bij Chelsea waren de Belgen top: Eden Hazard scoorde, nadat Diego Costa eerst al raak had getroffen. En achterin zorgde Thibaut Courtois voor zijn eerste clean sheet als goalie van Chelsea. Mourinho zag dat het goed was.

Malanda pechvogel

Minder geluk had Junior Malanda, die er kon voor zorgen dat Wolfsburg meteen punten zou gaan afnemen van de landskampioen. Van heel dichtbij had hij de gelijkmaker aan de voet, maar op een of andere manier wist hij de bal nog naast te knuffelen. Brute pech en een gemiste droomstart op die manier. (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties