Westerlo redt puntje, Moeskroen en WB winnen in eigen huis

Om 20 uur stonden nog drie wedstrijden in de Jupiler Pro League op het programma. Waasland-Beveren pakte daarin zijn eerste overwinning, Moeskroen was een maatje te sterk voor Cercle Brugge en in Westerlo - Zulte Waregem redde de thuisploeg de ongeslagen status in eigen huis.

Westerlo - Zulte Waregem 2-2

Zulte Waregem toonde zich efficiënt in de eerste helft en met dank aan een goede Sammy Bossut leek het ook de drie punten te kunnen gaan binnenhalen. Na de rust was Gounongbé - ex-Essevee - echter goed bij schot en hij wist uiteindelijk een verdiend puntje te redden voor de thuisploeg. Het volledige verslag kan je HIER nalezen.

Waasland-Beveren - Lierse 2-0

Lierse is de nieuwe hekkensluiter in de Jupiler Pro League, na verlies in het Waasland. De thuisploeg scoorde twee keer, maar kwam ook snel met een man minder. Het hield toch vol tegen een zwak Lierse, waar ook nog twee man werd uitgesloten. Het hele verhaal HIER.

Moeskroen - Cercle Brugge 4-0

Moeskroen was meer dan een maat te sterk voor Cercle Brugge. Met onder andere twee doelpunten van Diaby (ook hij zit nu aan zes) werd het 4-0. Het volledige matchverslag kan u HIER lezen.