Overzicht oefeninterlands: Engeland kan niet overtuigen, maar wint wel

Manuel Gonzalez

Morgen haspelen de Rode Duivels een vriendschappelijke interland af tegen Australië, maar ook in de rest van de wereld staan vandaag enkele oefenpotten op het programma. Hieronder kan je een overzichtje vinden.

Rusland 4 - 0 Azerbeidzjan

De tegenstander van de Rode Duivels op het voorbije WK had allerminst problemen met Azerbeidzjan. Aan de rust stond Rusland al 3-0 voor na twee doelpunten van Alexander Kerzhakov en eentje van Sergei Ignashevich. Een tiental minuten voor affluiten zag Fabio Capello hoe Vladimir Granat de eindcijfers op het bord zette.

Engeland 1-0 Noorwegen

Engeland kon niet echt overtuigen tegen Noorwegen. Na een flauwe eerste helft was 0-0 de logische tussenstand. Uiteindelijk kon de thuisploeg via een penalty toch het verschil maken. Sterling dwong de elfmeter af, kapitein Rooney zette hem om. Daarmee komt hij op 41 goals voor het nationale elftal.