Mannaert: Ik snap ook wel dat we eens moeten gaan winnen"

Mannaert: Ik snap ook wel dat we eens moeten gaan winnen"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vincent Mannaert weet dat het dit seizoen moet gebeuren. Tien jaar zonder titel, waarvan vier onder zijn leiding, zou catastrofaal zijn voor een club als Brugge. En de general manager neemt de handschoen op...

Mannaert geeft toe dat de druk vooral bij Club ligt. "Ik snap ook wel dat we eens moeten gaan winnen", zegt hij in HLN. "Herinner je je de play-offwedstrijd thuis tegen Anderlecht? De rode kaart voor Mitrovic staat voor altijd op mijn netvlies gebrand. Tegen tien man, je kunt náár de spionkop spelen, als je dié match wint, word je waarschijnlijk kampioen... En we hebben het laten liggen. Punt."

En daarvoor haalde Mannaert een karrevracht jong en exotisch bloed naar Jan Breydel.  "Natuurlijk heb je altijd jongens waar iedereen enthousiast over doet maar die finaal niet haalbaar zijn. Déze spelers zijn spelers waarvan alle betrokkenen overtuigd zijn dat zij een meerwaarde zullen bieden. Met Izquierdo en Gedoz hebben we bewust gekozen voor explosiviteit, snelheid en diepgang, en op het middenveld vormen Silva en Vormer een mix van voetballende kwaliteiten en defensief denken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties