"Rode Duivel in januari prioriteit voor Juventus"

"Rode Duivel in januari prioriteit voor Juventus"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus droomt nog steeds van de komst van Christian Benteke. De Italiaanse topclub volgt de prestaties van de Rode Duivel al een poosje, maar door zijn blessure kwam het nooit eerder tot een mogelijke overgang. Al lijkt die kans in januari wel heel groot te worden...

Christian Benteke maakte de voorbije twee seizoenen indruk in de Premier League. Meer zelfs: de aanvaller zorgde er in zijn eerste jaargang zelfs bijna in z'n eentje voor dat Aston Villa zich handhaafde op het hoogste niveau. En dat was een resem topclubs helemaal niet ontgaan.

De Rode Duivel werd gelinkt aan onder meer Juventus, AS Roma, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur en Manchester United. Enig probleem: een achillespeesblessure zorgde voor een maandenlange revalidatie en prikte de WK-droom van Benteke door. 

Toch richting Turijn?

Al laat Tuttosport nu weten dat Juventus de revalidatie van Benteke is blijven volgen. Meer zelfs: De Oude Dame zou van de Belgische aanvaller een prioriteit willen maken. Met andere woorden: de kans is niet onbestaande dat de voormalige aanvaller van onder meer Standard en KRC Genk na de jaarwisseling zijn doelpunten in de Serie A scoort.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties