Sprokkels: Recordinternational Zokora houdt het voor bekeken

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Sprokkels: Recordinternational Zokora houdt het voor bekeken
Foto: © Photonews

De transfermarkt is gesloten, de competities aller landen op gang getrapt. Ook vandaag worden we opnieuw bestookt met kleine nieuwtjes en leuke weetjes. Onze redactie goot alles in een handig overzicht.

Zokora houdt het voor bekeken

Didier Zokora, ex-speler van Genk, houdt het voor bekeken bij de Ivoriaanse nationale ploeg. De 34-jarige verdediger is met 117 caps recordinternational bij zijn land.

Praet speler der maand augustus

Dennis Praet is door de fans van Anderlecht uitgeroepen tot speler van de maand augustus.

Spelers KV Kortrijk in de klas

Tuur Dierckx, Ivan Santini en Teddy Chevalier moesten vandaag achter de Kortrijkse schoolbanken plaatsnemen. Het resultaat van hun dagje les ziet u binnenkort op KVK-TV.

Fans blauw-zwart lopen storm voor tickets

De ticketverkoop voor de Europa League loopt vlot bij Club Brugge. Tot woensdag kunnen de vaste toeschouwers nog achter hun abonnement langskomen. Vanaf woensdag start de vrije verkoop.

Suarez en Biglia houden een reünie op Ibiza

Ook Matías Suarez profiteert van het verlof bij Anderlecht. Hij trekt er op met ex-ploegmaat Lucas Biglia.

Praet en Defour nemen het ervan

Dennis Praet en Steven Defour hebben van het mooie weer in Italië geprofiteerd om de zon op te zoeken. En het moet gezegd: gelijk hebben ze!

Bossut getrouwd

Sammy Bossut heeft - met enkele maanden uitstel - dan toch zijn trouwfeest binnen. Door het WK moest het huwelijk met Annelore worden uitgesteld, maar ondertussen zijn ze alsnog getrouwd. Voor de kerk trouwen ze pas in 2015.

Jarju naar Dubai?

Mustapha Jarju is volgens HNB op weg naar Dubai. De Gambiaanse spits zou er in de tweede klasse aan de slag kunnen bij Al Hatta.

STVV rcupereert na knappe winst bij Aalst

Sint-Truiden boekte gisteren een deugddoende zege bij co-leider Eendracht Aalst. Vandaag worden de Truiense manschappen door coach Yannick Ferrera dan ook weinig afgebeuld.

Witsel op cover Russisch magazine

Axel Witsel prijkt op de cover van het laatste nummer van PROSport. De beeltenis van de Rode Duivel doet meteen denken aan ene Tony Montana uit de films 'Scarface'.

Arsenal wil diep gaan voor Pogba

Arsène Wenger heeft na de zomermercato duidelijk nog enkele zakken geld over. De Fransman wil Paul Pogba in januari naar Londen halen en heeft er maar liefst 75 miljoen euro voor over.

Pirlo blijft gaan!

Na het WK gaven tal van grote namen er de brui aan bij hun landenteam. Andrea Pirlo telt dan wel al 35 lentes, maar is van plan om zeker door te gaan tot het EK in 2016.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties