Haroun zoekt nog steeds: "Er is interesse, maar ik wacht op juiste club"

Haroun zoekt nog steeds: "Er is interesse, maar ik wacht op juiste club"
Foto: © Photonews

Faris Haroun heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. Toch wanhoopt het voormalige goudhaantje van KRC Genk niet. "Ik heb geen schrik om zonder team te vallen. Ook nu het seizoen begonnen is blijven mijn sportieve eisen hoog."

Faris Haroun trok na periodes bij KRC Genk en wijlen Beerschot AC Het Kanaal over om er zijn voetbalgeluk te beproeven in Engeland. Aanvankelijk deed de inmiddels 28-jarige middenvelder het goed bij Middlesbrough, maar dat sprookje duurde niet lang. Ook Bij Blackpool werd hij vorig seizoen aan de kant geschoven.

"Al scheelde het weinig of ik speelde vandaag nog steeds voor Blackpool", vertelt Haroun in Het Nieuwsblad. "Ik zag de samenwerking met José Riga helemaal zitten, maar de voorzitter deed me een lachwekkend aanbod. Ik zat verder ook rond de tafel met Rotherham United en een club uit Cyprus, maar ook dat werd uiteindelijk niets."

Scheelde weinig of ik speelde nog steeds voor Blackpool

Ondertussen is het nieuwe seizoen al een poosje afgetrapt. Al wil Haroun niet wanhopen. "Ik heb geen schrik om zonder club te vallen. Er is interesse, maar ik wacht op de juiste aanbieding. Ik onderhoud mijn conditie dan ook in Londen om in het zicht van de Engelse clubs te blijven. Mijn sportieve eisen blijven hoog."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties