Klein verlies voor De Bruyne en Malanda

Bart Hermans
| 1 reacties
Klein verlies voor De Bruyne en Malanda
Foto: © photonews

In de Bundesliga eindigden vanavond vier van de vijf wedstrijden op 1-0. De Belgen De Bruyne en Malanda konden niet winnen in en tegen Hertha Berlijn. Hazard pakte zijn eerste basisplaats bij Mönchengladbach.

Dortmund – Stuttgart : 2-2

De thuisploeg kwam niet verder dan een gelijkspel tegen rode lantaarn Stuttgart. De bezoekers kwamen trouwens 0-2 voor via twee doelpunten van Didavi. Op het einde van de wedstrijd kon Dortmund nog terugkomen tot 2-2 maar verder kwamen ze dus niet meer.

Doelpunten: 48’ Didavi (0-1), 68’ Didavi (0-2), 73’ Aubameyang (1-2), 86’ Immobile (2-2).

Leverkusen – Augsburg: 1-0

In de BayArena won Leverkusen met 1-0 van Augsburg na een doelpunt van Heung-Min Son. De thuisploeg komt zo op een gedeelde tweede plaats terecht.

Doelpunt: 33’ Heung-Min Son (1-0).

Borussia Mönchengladbach – Hamburg: 1-0

De thuisploeg met Hazard in de basis won van de voorlaatste in de stand. Het was Kruse die halfweg de eerste helft voor het beslissende doelpunt scoorde. Hazard werd na 71 minuten naar de kant gehaald.

Doelpunt: 25’ Kruse (1-0)

Hannover – Köln: 1-0

De eindstand stond al snel op de bordjes na het vroege doelpunt van Joselu. Hannover komt zo op een knappe tweede plaats terecht na vijf speeldagen.

Doelpunten: 5’ Joselu (1-0)

Hertha Berlijn – Wolfsburg : 1-0

Ook hier won de thuisploeg met het kleinste verschil. Wolfsburg met De Bruyne en Malanda in de basis konden niet verhinderen dat Kalou iets voorbij het half uur scoorde.

Doelpunt: 35’ Kalou (1-0)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties