Sprokkels: Real wil het ManU-ijzer smeden nu het heet is

Sprokkels: Real wil het ManU-ijzer smeden nu het heet is
Foto: © Photonews

Alle Europese competities zijn ondertussen afgetrapt, terwijl in elk land op de aardkloot een bal aan het rollen is. Gevolg: een pak kleine nieuwtjes. Onze redactie goot die sprokkeltjes dan ook in een handig overzicht.

Real wil het ManU-ijzer smeden nu het heet is

Real Madrid wil van de malaise bij Man United gebruik maken om toe te slaan. Zo zet de Koninklijke volgens de Spaanse sportkrant AS haar zinnen op centrumaanvaller Robin van Persie. De CL-winnaar wil in januari al een poging wagen om de Nederlander naar Bernabeu te halen.

Storm gehuldigd door Maldegem

Nikolas Storm is gehuldigd als ‘Sportman van het Jaar’ in Maldegem. De flankaanvaller is bezig met zijn doorbraak bij Club Brugge en werd door zijn thuisgemeente alvast in de bloemetjes gezet.

Van Ginkel meteen maanden uit?

Marco Van Ginkel debuteerde gisteren in mineur bij AC Milan. De Nederlander lie peen blessure aan de ligamenten van de enkel op. De kans is niet onbestaande dat de huurling van Chelsea een poosje in de lappenmand zal liggen.

Suarez ook in Fifa geschorst

FIFA 15 wordt heel erg realistisch. Zo is Luis Suarez ook in het spel geschorst tot eind oktober 2014 voor zijn bijtincident op het WK met Chiellini.

Edgar Davids gaat nog een zak geld ophalen in India

Ook Edgar Davids gaat (hoogstwaarschijnlijk) in de nieuwe Indiase competities voetballen. De voormalig Nederlands international zal er de kleuren van Chennai Titans verdedigen.

“United bereidt nieuw bod voor op Vidal”

Louis van Gaal kwam afgelopen zomer van een kale transferreis terug uit Turijn. Manchester United geeft de moed echter niet op en wil Arturo Vidal nog steeds naar Old Trafford halen. Volgens de Engelse media willen The Red Devils tijdens de wintermercato een slordige veertig miljoen euro op tafel gooien.

QPR-speler betrapt tijdens stelen van vlootje Philadelphia

Steven Caulker werd ei zo na gearresteerd voor het stelen van een vlootje Philadelphia. De speler van QPR werd door de politie in de boeien geslagen, maar het voorval werd uiteindelijk in der minne geregeld.

Iker Casillas of Keylor Navas?

Carlo Ancelotti liet Iker Casillas gisteren op de bank voor het duel tegen Elche. De Italiaanse oefenmeester van Real Madrid gaf eerder al aan te willen roteren. “Jullie zullen zaterdag wel zien wie er in doel zal staan, hé.”

KV Mechelen wou El Ghanassy

KV Mechelen had interesse in Yassine El Ghanassy. Trainer Jankovic wou het enfant terrible een kans bieden, maar het kwam niet tot een akkoord. Dat laat makelaar Mogi Bayat weten in Sport/Voetbalmagazine.

Pacovski zoekt trainersdiploma

Doelman Tome Pacovski zit in Macedonië om een trainersdiploma te behalen. Daardoor zit hij niet in de wedstrijdselectie van Malinwa tegen Dessel. Faidherbe en Biebauw zijn de doelmannen van dienst.

Crimi niet langer bij Essevee

Nog meer doelmannennieuws. Het contract van Salvatore Crimi bij Zulte Waregem werd enkele weken geleden ontbonden. Ondertussen zoekt hij heil in de Belgische tweede klasse, vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan Charleroi.

Belg technisch directeur bij ... Australië

België heeft weer een man met een topfunctie in het buitenland. Eric Abrams is de nieuwe technisch directeur van de Australische voetbalbond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties