Reactie Preud'homme zag wederoptredende aanvallers scoren: "Maar niet blind zijn voor mankementen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Preud'homme zag wederoptredende aanvallers scoren: "Maar niet blind zijn voor mankementen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge stuurde Eendracht Aalst gisteren naar huis met een zware 6-1-nederlaag. Leuk detail: Tom De Sutter én Nicolas Castillo vierden hun terugkeer na een blessure met doelpunten. "Al mogen we ook niet blind zijn. Beide jongens hadden het nog lastig", zag Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge had gisteren eigenlijk geen moeite met Eendracht Aalst. Enkel in de tweede helft staken de Ajuinen heel even de neus aan het venster. "Maar we scoorden al heel snel twee doelpunten bij ons eerste twee kansen", legt Michel Preud'homme uit. "Na de koffie toonde Aalst dat we scherp moesten blijven om hen het voetballen te beletten. Club Brugge nam deze wedstrijd heel serieus en toonde met reden respect voor de tegenstander."

De Luikenaar ging - zoals vooraf aangekondigd - opnieuw aan het roteren. "Maar dit was geen onuitgegeven elftal. Er zijn momenteel geen titularissen bij Club Brugge. Ik heb 23 evenwaardige spelers die ervoor zorgen dat we in de competitie, de Beker en de Europa League voluit kunnen gaan."

Nog goed nieuws voor blauw-zwart: Nicolas Castillo én Tom De Sutter scoorden meteen bij hun terugkeer. "Dat is goed voor het vertrouwen", besluit Preud'homme. "Maar we mogen ook niet blind zijn voor hun mankementen. Castilo kreeg het na een halfuur al lastig en de beweeglijkheid van Tom is er nog niet. Al was hij natuurlijk wel dodelijk in de zestien van Aalst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties