Compensatie voor gebrekkige camping laat op zich wachten

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 13 reacties
Compensatie voor gebrekkige camping laat op zich wachten
Foto: © photonews

De camping die de Belgische Voetbalbond KBVB tijdens het WK inlaste voor de fans van de Rode Duivels werd een grote flop. De meegereisde landgenoten werd een compensatie beloofd, maar hoorden hierover nog steeds niets.

De accommodatie van de camping was niet om over naar huis te schrijven. Gebrekkige elektrische installatie en de afwezigheid van wifi werden serieus in vraag gesteld. De Nederlandse organisatie die de verblijfplek op poten had gezet, stelde toen een compensatie voor.

Die werd tegen half augustus beloofd, maar de supporters hoorden nog steeds niets. "Het ging om een terugbetaling, maar momenteel weten we nog van niets", schrijven ze in een boze brief aan de Voetbalbond. "Er is zelfs niet gecommuniceerd dat de onderhandelingen vertraging hebben, of iets dergelijks. Jullie laten ons gewoon in de kou staan. Wij hebben alles betaald, jullie hebben al het geld ontvangen."

De KBVB liet woensdagavond weten dat de reisformule georganiseerd werd door Oranje Camping, zo meldt Het Laatste Nieuws. "Die zullen tegen 1 november een voorstel doen. De fans moeten, spijtig genoeg, nog even geduld tonen", klinkt het daar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties