Reactie Leye: "Dit toont aan dat we onze plaats hebben in Europa"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Leye: "Dit toont aan dat we onze plaats hebben in Europa"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren pakte eerder op de avond zijn eerste zege in de groepsfase van de Europa League. Dat stemde iedereen tevreden, alsook Mbaye Leye.

Timothy Collard in Lokeren

Leye fungeerde - net als de voorbije weken - als rustpunt in de aanval. De Senegalees vervulde zijn taken naar behoren, maar liet wel na om de score te openen.

"Die bal moet erin"

"Ik kreeg inderdaad een goede mogelijkheid om de score te openen. Ik werd goed diep gestuurd en had tijd genoeg om de bal tegen de netten te trappen."

"Normaal gezien moet die bal erin, maar ik wilde de bal over de keeper heen trappen. Die  verrichtte evenwel goed werk en belette mij het scoren met een goeie redding. Dat is jammer.”

Hoe dan ook verdienden de Waaslanders deze zege gewoon. “We speelden veel en veel meer kansen bij elkaar dan de tegenstander. Bij de rust moeten we eigenlijk altijd met één of twee doelpunten leiden.”

Die goal bleef uit, maar Lokeren sloeg niet in paniek. “Neen, we zijn rustig in blok blijven spelen. Dat we deze wedstrijd vanavond naar ons konden toetrekken toont aan dat we ons plaatsje hebben in Europa”, besluit Leye.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties