Rijeka houdt titelverdediger in bedwang

Terwijl Feyenoord en Standard elkaar partij gaven in De Kuip, stonden ook Rijeka en Sevilla tegenover elkaar. De titelverdediger slaagde er verrassend genoeg niet in de drie punten mee naar Spanje te nemen.

Aan de pauze leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Andalusiërs. Iago Aspas had Sevilla na 26 minuten immers op voorsprong gebracht en de Spanjaarden leken dan ook op weg naar een logische zege.

Halfweg de tweede helft stak Kolo de tegenstander echter een handje toe. Hij veroorzaakte een penalty en werd bovendien met rood van het veld gestuurd. Kvrzic zette de elfmeter om en even later werd het zelfs 2-1 voor de thuisploeg. Kramaric, die ook al de penalty versierd had, bracht Rijeka op voorsprong. In blessuretijd sleepte Mbia toch nog een punt uit de brand voor Sevilla.