Conte: "Bij Zulte-Waregem namen ze me niet serieus"

Caroline Tonnelier
| 18 reacties
Conte: "Bij Zulte-Waregem namen ze me niet serieus"
Foto: © Photonews

Toen Anderlecht Ibrahima Conté binnenhaalde, leek dat in eerste instantie vooral een versterking in de breedte. Intussen doet de flankspeler het echter uitstekend bij paars-wit.

Met zijn transfer zag Conte een droom uitkomen. Dik een maand later is hij nog steeds in de wolken. "Ik voelde me hier meteen thuis", zo laat hij optekenen in Het Nieuwsblad. Bij Anderlecht voelt hij zich gewaardeerd, wat bij Zulte-Waregem niet altijd het geval was. "Het probleem was ook dat ze mij bij Waregem niet serieus namen. Bossut kwam terug van het WK en kreeg direct een verbeterd contract. Bij mij was er snel interesse van Anderlecht, maar ze deden geen voorstel."

De transfer had heel wat voeten in de aarde en Conte haakte af voor de laatste wedstrijd voor het afsluiten van de transfermarkt. Wegens ziekte, al werden daar heel wat vraagtekens bij geplaatst. "Ik kreeg er buikpijn van. Net voor de transfermarkt sloot, speelden we tegen Westerlo. Ik belde naar de club om te zeggen dat ze een dokter moesten sturen, maar ze geloofden me niet en de arts kwam niet opdagen. Ik contacteerde Dury en hij riep: Als je nu niet speelt, vertrek je zeker niet.  Om 19 uur stond er dan plots toch een dokter voor mijn deur, maar toen heb ik niet meer opengedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties