Reactie Dhoest is terug: "Alles is in stroomversnelling gekomen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Dhoest is terug: "Alles is in stroomversnelling gekomen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sven Dhoest is terug. De huurling van Club Brugge lag de voorbije maanden in de lappenmand, maar zat gisteren op de bank bij Royal Mouscron Péruwelz. "Het is leuk dat de club me zonder wedstrijden al voor de vierde doelman neemt."

Cédric De Volder in Moeskroen

Het was ook gisteren de bedoeling dat Patrick De Vlamynck op de bank zou zitten bij Royal Mouscron Péruwelz tegen KV Mechelen, maar een rugblessure bij Pierrick Cros zorgde ervoor dat de 37-jarige doelman tussen de palen plaatsnam. "Het is een verrassing dat ik nu al op bank zat", lacht Sven Dhoest. "Bovendien is het leuk dat de club me zonder wedstrijden voor de vierde doelman neemt."

"Ik sloot afgelopen dinsdag pas aan bij de groep op training", gaat de huurling van Club Brugge verder. "Alles is dus een beetje in een stroomversnelling gekomen door de blessure van Cros. Of ik niet ontgoocheld ben dat ik niet meteen in de basis stond? Het is al van tien mei geleden dat ik nog eens een wedstrijd speelde. Bovendien heeft De Vlamynck bewezen dat hij een meer dan degelijke doelman is."

Bedoeling om hier op termijn titularis te worden

"Het is natuurlijk wel mijn bedoeling om hier op termijn titularis te worden", besluit Dhoest. "Maar ik zal eerst moeten bewijzen dat ik die stek waard ben. Nu komt het er vooral op aan om wedstrijdritme op te doen. Maandag (morgen, nvdr.) speel ik met de beloften tegen Zulte Waregem en donderdag volgt er al een wedstrijd tegen RSC Anderlecht. Die wedstrijden zullen me alleszins goed doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties