Vanden Borre is terug: "Ik wil al starten tegen KVM"

Vanden Borre is terug: "Ik wil al starten tegen KVM"
Foto: © Photonews

Anthony Vanden Borre maakte gisteren zijn rentree bij de beloften van Anderlecht. Samen met acht andere spelers van de A-kern stond hij aan de aftrap. De rechtsachter speelde een uur mee en hield achteraf een goed gevoel aan de partij over.

Vanden Borre acteerde nog niet op zijn beste niveau en dat wist hij zelf ook. "Ik mis nog ritme", verklaarde hij. "Hoe meer ik ga spelen, hoe beter ik ga worden. Vooraf had ik wat schrik, maar tijdens de match was dat over."

Erger dan zonder club zitten

En Vanden Borre wil er zo rap mogelijk terug invliegen. "Ik wil al spelen tegen KV Mechelen, dat is mijn ambitieuze natuur die boven komt. En liefst begin ik aan de match, want invallen is moeilijker. Maar ik mag geen stappen overslaan. Ik wilde al langer herbeginnen, maar de medische staf gaf nog geen groen licht. Ik ben op zeventig procent, maar het komt wel goed."

Voor competitiebeest Vanden Borre eindelijk het einde van een zwarte periode. "Dit was erger dan zonder club zitten. Ik kon niks doen. Maar goed, dat heb ik ook eens meegemaakt en ik leerde er uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties